Skip links

Мощни Google инструменти за бизнеса: Адвокатски кантори

Адвокатската дейност е една свободна професия, но също така и регулирана професия. Тя е установена преди всичко, като обществена служба в полза на доброто правосъдие.

Рекламирането на адвокати и адвокатски кантори е забранено в България, въпреки борбата от страна на ЕС за премахване на забраната.

Какво, ако Ви кажем, че може да имате интернет присъствие, което да конкурира останалите кантори и адвокати, но без да прекрачвате забраната?

Какво е локален бизнес профил?

Локалният бизнес профил е опцията за съдаване на „интернет визитка“ на адвокатската Ви кантора, която се конкурира с други бизнес профили на други бизнеси от същата сфера за по-челни позиции в търсачката на Google.

Бизнес профилите се показват в Google Карти и в местните резултати от Google Търсене, като това позволява достигане до голяма аудитория за кратко време.

Ползи на локалния бизнес профил

Освен, че не плащате излишно за реклама, за която така или иначе нямате право да плащате, получавате голям обхват на местно ниво, което гарантира голям наплив от потенциална клиентела.

Има много други ползи, ето най-важните от тях:

1. Основна и важна информация за бизнеса Ви

Бизнес профилът е мястото, където може да опишете бизнеса си и да дадете най-важната информация, от която потенциалните клиенти могат да имат нужда.

Част от тази информация:

  • телефонен номер за връзка
  • описание на бизнеса
  • локация на бизнеса
  • предлагани услуги
  • имейл за връзка
  • обновления/новини около бизнеса
  • много други

2. Упътвания директно до вратите на бизнеса Ви

Google Maps има интегрирана функция за упътвания до определена локация, а това включва и бизнесите в него.

След направа на локацията в картата на Гугъл, всички потенциални клиенти ще могат да получат най-бързия маршрут, по който да стигнат с кола, пеша или градски транспорт.

3. Получавайте мнения на клиенти

С бизнес профила, можете да преглеждате ревюта и мнения на клиенти, като така можете да разрешите по-лесно спор или пък да използвате данните, за да подобрите обслужването на едно ново ниво.

Потенциалните клиенти могат да разгледат тези мнения и да изберат точно вашия бизнес, пред този на конкуренцията.

Обобщение

Бизнес профила е наистина добро решение за адвокатските кантори и адвокати, които искат да имат силно интернет присъствие, но нямат възможност да рекламират. Ние от Evol.bg предлагаме услугата „Локално SEO“, която включва създаване на бизнес профила, оптимизирането му и редовните му обновления с новини, нова информация и други. Повече можете да научите от нашата страница „Локално SEO“. За маркетинг съвети, може да отидете на статията „Attorney Marketing Tips„.

Нека направим бизнес профила Ви, заедно!

Позволи ни да помогнем на адвокастката Ви кантора, още днес. Запишете си безплатна консултация още сега.

Автор

Използваме "бисквитки", за да подобрим изживяването ти в сайта.