Skip links

За компанията

EVOL.BG е първата агенция за дигитален маркетинг във Враца. Опитът ни помага на много от нашите клиенти да развиват или стартират бизнеса си по възможно най-добрия начин. Ние не сме само експерти по дигитален маркетинг - ние сме и твои бизнес съветници. Не правим всичко, което кажете – правим това, което знаем, че може да помогне на конкретен бизнес в конкретен етап.

Нашата мисия и мото

Създаваме дигитална среда, там където няма такава.

Нашето виждане

Няма значение какъв бизнес правиш, ако това не допринася за положително развитие на местната среда и икономика.

Нашият екип

Всеки един човек от нашия екип има достъп до десетки курсове. Всяка година във Враца провеждаме курс по дигитален маркетинг и взимаме само най-мотивираните и най-перспективни курсисти. В EVOL.BG работят само хора с желание и любов към дигиталния маркетинг.

Обучения

През последните 3 години предлагаме безплатни образователни курсове по дигитален маркетинг в Северозападна България, подготвяйки повече от 70 младежи и възрастни да се присъединят към пазара на труда с търсени умения.
компания с кауза

Дигитален маркетинг в най-бедния регион на България и Европа

Да правиш дигитален бизнес там, където не е имало такъв е сериозно предизвикателство. Много от хората, които обучаваме успяват да приложат уменията си за собствен малък бизнес или пък да започнат перспективна работа в дигиталния сектор. По този начин се стремим да обърнем тенденцията много хора да напускат родния си град в търсене на по-добра работа.

Най-обобщено за
EVOL.BG

Консултирахме повече от 40 компании в региона (много от тях напълно безплатно) и им помогнахме да внедрят дигиталните инструменти. Когато избирате да работите с нас, вие всъщност помагате за нашата мисия в подобряването на средата на живот на един от най-бедните региони.

Нашите клиенти са от Враца, София, Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон, Берлин и много други малки и големи локации. Независимо къде се намира твоята компания, ние ще се постараем  да развиеш бизнеса си. Вярваме, че нашият успех е пряко свързан с успеха на нашите клиенти и партньори.

Обучения, консултации, помощ за местния бизнес в процесите на дигитализация.

Автор

Използваме "бисквитки", за да подобрим изживяването ти в сайта.